Vinyasa Solar

In deze les vloeien we aan een vlot tempo van de ene houding naar de andere op het ritme van onze ademhaling. Deze vorm is geschikt voor sportieve beginners en gevorderden. Je zal snel vertrouwd worden met verschillende houdingen. Bovendien zijn er steeds variaties voor elke pose (asana). Vinyasa Solar is intensiever dan de Vinyasa Lunar. 

Dinsdag 20u15 - 21u15

Donderdag 20u30 - 21u30

Ashtanga yoga 

Ashtanga yoga bestaat uit een vaste reeks van statische houdingen. Eerst starten we met zonnegroeten. Wanneer ons lichaam is opgewarmd gaan we over naar de staande houdingen. Daarna volgen enkele zittende houdingen die worden afgewisseld met een vinyasa. De vinyasa zorgt ervoor dat ons lichaam warm blijft. We eindigen de les met afsluitende houdingen en savasana. In elke houding blijven we steeds voor vijf ademhalingen (ujjayi ademhaling). 
Deze les is geschikt voor sportieve beginners en meer gevorderde yogi's. 

bnmmn

Vinyasa Lunar

Hier flowen we op een rustig tempo van de ene pose in de andere op het ritme van onze ademhaling (zoals altijd ;)). Af en toe worden er rustmomenten ingebouwd. Deze les is minder intens dan de Vinyasa Solar. Ze is dan ook geschikt voor elke yogi. Vinyasa Lunar (deze les) is een ideale opvolger van de Start to yoga. Daarnaast is het een goede aanvulling na een intensievere les zoals Vinyasa Solar of Ashtanga. 

Donderdag 19u15 - 20u15

Yin yoga 

Bij Yin yoga blijven we voor 2 - 5 minuten in elke houding (asana). Tussen elke asana heb je de mogelijkheid om volledig tot rust te komen en aan te voelen hoe jouw lichaam reageert op elke houding. De les zal eindigen met een geleide meditatie van ongeveer 10 minuten. 

Yin yoga is geschikt voor elke yogi. Het is een perfecte aanvulling om jouw lichaam rust te gunnen na een intensievere les zoals Vinyasa of Ashtanga. 

d

  • Instagram
  • Facebook

​© 2019 by Happy Souls Yoga.